I Międzyszkolny Konkurs Wiedzy o Bezpieczeństwie i Higienie Pracy w Branży Spożywczej i Gastronomicznej

W konkursie brali udział uczniowie sześciu szkół ponadgimnazjalnych, klas o profilu spożywczym

i gastronomicznym z terenu województwa łódzkiego:

- Zespołu Szkół Zawodowych nr 2 w Kutnie
- Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych w Poddębicach
- Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 3 Łowiczu
- Zespołu Szkół nr 1 w Zgierzu
- Zespółu Szkół Gastronomicznych w Łodzi
- Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Łodzi
w sumie 27 uczestników.
Komisja konkursowa wyłoniła laureatów
I miejsce - Magdalena Pielesiek uczennica Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Łodzi
II miejsce - Patrycja Bednarek uczennica Zespołu Szkół Przemysław Spożywczego w Łodzi
III miejsce - Natalia Wiśniewska uczennica Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 3 w Łowiczu
Zwycięzcy otrzymali nagrody ufundowane przez Okręgowy Inspektorat Pracy w Łodzi, wszyscy uczestnicy okolicznościowe dyplomy.
Gratulujemy!
--------------------
IR' 1.12.2017

Dział: