EGZAMINY ZAWODOWE – SESJA STYCZEŃ/LUTY 2017

Poniżej podajemy informacje dotyczące pisemnych i praktycznych egzaminów zawodowych, które odbędą się w styczniu i lutym 2017 roku.  Prosimy uczniów o dokładne zapoznanie się z terminami egzaminów i wymaganiami egzaminacyjnymi.

Egzamin pisemny 12 stycznia 2017 r.
godz. 10.00

  • Klasa 3ta, 3tb - kwalifikacja T.04 – Produkcja wyrobów cukierniczych – „mała” sala gimnastyczna
  • Absolwenci 3c – kwalifikacja T.05 – Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych – sala 134

 godz.12.00

  • Klasa 4ta, 4tb - Kwalifikacja T.16 – Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych – „mała” sala gimnastyczna”

Zdający  na egzamin muszą zgłosić się co najmniej 30 minut przed rozpoczęciem egzaminu.
Na egzamin należy ze sobą zabrać dowód osobisty, dwa czarno-piszące długopisy oraz kalkulator prosty.
 
Egzaminy praktyczne
Klasa 4ta, 4tb - Kwalifikacja T.16 – Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych – 9 stycznia 2017, godz. 13.00 - „mała” sala gimnastyczna”
 
Uczniowie na egzamin muszą zgłosić się co najmniej 30 minut przed rozpoczęciem egzaminu.
Na egzamin należy ze sobą zabrać dowód osobisty, dwa czarno-piszące długopisy,  kalkulator prosty oraz można ołówek, gumkę, linijkę, temperówkę.
 
Klasa 3ta, 3tb - kwalifikacja T.04 – Produkcja wyrobów cukierniczych  - terminy egzaminów zgodnie z harmonogramem.
Uczniowie na egzamin muszą zgłosić się co najmniej 30 minut przed rozpoczęciem egzaminu.
Na egzamin należy ze sobą zabrać dowód osobisty, czarno piszący długopis,  pracowniczą książeczkę zdrowia oraz ubranie robocze (bluza, spodnie, odpowiednie obuwie, czapkę lub chustkę na głowę).
=====
Katarzyna Wojtalik, 29.12.2016
 

Dział: